Extra Virgin Olive Oil:”Villa Magra Grand Cru” Harvest year: 2022 Cultivar: Frantoio 100% Harvest system: manual with facilitators Harvest time: approximately during the second decade of October, before November Extraction system: Frantoio Franci, modern continuos system Appearance: clear…
You never really know how the war will end until you are at the last battle. Perhaps it is true that you give the best of yourself when you have to face tough tests. Equally…
The vintage that olive growers and millers have just faced (and not yet finished) is one of the toughest in recent years, comparable to the sadly famous one of 2014. It was a tough crop…
Ganache di cioccolato fondente di Modica 70 per cento, destrutturato con olio Villa Magra Grand Cru Franci 2015. Crumble di nocciola dei Nebrodi e di fava di cacao tostata. Tartare di “sild” (aringa affumicata danese)…
Amuse-bouche di lampone con caviale di salmone norvegese e Grand Cru Franci, emulsionato a freddo con nettare di zenzero. Decorazione di sea fennel (finocchietto di mare). Ingredienti per 4 persone: • 12 lamponi freschissimi •…
Tartare di gamberetto di fiordo Fjordrejer al pepe verde vanigliato, lavorato con gocce di Villa Magra Grand Cru 2015 In viaggio dalla Toscana ai Fiordi. Piatto nato nello Zen Food Lab, nello stile della Cucina Zen. …